• Post author:
 • Post category:Superbet
 • Post comments:0 Comments
 • Post last modified:ianuarie 25, 2024
 • Reading time:9 mins read
creare cont superbet

Superbet Înregistrare - Creare cont Superbet

Bine ai venit pe RotiriGratuiteFaraDepunere.ro, echipa noastră ți-a pregătit un articol amănunțit cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmărești în procesul de creare cont Superbet.

Bonus fără depunere Superbet la înregistrare

Bonus de bun venit Superbet la depunere

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru Superbet înregistrare:

 • Intră pe site-ul Superbet sau descarcă aplicația mobilă pentru Android sau iOS.
 • Apasă pe butonul “Înregistrare” din colțul dreapta-sus al ecranului.
 • Completează formularul de înregistrare cu datele tale personale, de contact și bancare, așa cum apar în actul de identitate. Asigură-te că introduci o adresă de e-mail validă și o parolă sigură.
 • Acceptă termenii și condițiile Superbet și bifează căsuța pentru a primi notificări despre bonusuri, oferte și alte promoții.
 • Apasă pe butonul “Înregistrare” pentru a finaliza procesul.
 • Accesează e-mailul primit de la Superbet și apasă pe butonul “Activează-ți contul” pentru a confirma înregistrarea.
 • Gata! Acum ai un Superbet cont și poți să te bucuri de jocurile și pariurile oferite de Superbet.

Ce conține formularul Superbet creare cont?

E-mail utilizator:

Aici trebuie să introduci o adresă de e-mail validă, pe care o vei folosi pentru a te autentifica pe site-ul sau aplicația Superbet. De asemenea, pe această adresă vei primi link-ul de activare a contului și alte notificări de la Superbet.

Parolă:

Aici trebuie să alegi o parolă sigură, pe care o vei folosi împreună cu e-mailul pentru a accesa cont nou Superbet. Parola trebuie să aibă cel puțin 8 caractere, dintre care cel puțin o literă mare, o literă mică și un număr.

Prenume:

Aici trebuie să introduci prenumele tău, așa cum apare în actul de identitate. Este important să scrii corect și complet prenumele, pentru că acesta va fi folosit pentru verificare cont Superbet  și a tranzacțiilor tale.

Nume:

Aici trebuie să introduci numele tău de familie, așa cum apare în actul de identitate. La fel ca și prenumele, numele trebuie să fie scris corect și complet, pentru a evita orice probleme legate de Superbet verificare cont.

CNP:

Aici trebuie să introduci codul tău numeric personal, așa cum apare în actul de identitate. CNP-ul este un număr unic de identificare, care conține informații despre data și locul nașterii, sexul și cetățenia ta. CNP-ul este necesar pentru a confirma că ai vârsta legală pentru înregistrare Superbet.

+40 număr de telefon:

Aici trebuie să introduci numărul tău de telefon mobil, cu prefixul +40 pentru România. Numărul de telefon este necesar pentru a verifica contul tău Superbet și pentru a primi mesaje SMS cu oferte și promoții, inclusiv bonus Superbet cont nou. Asigură-te că introduci un număr de telefon valid și accesibil, pe care îl folosești frecvent.

Adresă:

Aici trebuie să introduci adresa ta de domiciliu, așa cum apare în actul de identitate. Adresa trebuie să conțină județul, localitatea, strada, numărul, blocul, scara, etajul și apartamentul, dacă este cazul. Adresa este necesară pentru a confirma că locuiești în România și pentru a procesa retragerile tale de bani.

Cod bonus Superbet înregistrare:

Aici poți introduce un cod Superbet înregistrare bonus, dacă ai primit unul. Codul Superbet cont nou bonus îți poate aduce beneficii suplimentare, cum ar fi rotiri gratuite, pariuri gratuite sau bonusuri de bun venit Superbet. Dacă nu ai un cod Superbet bonus înregistrare, poți lăsa această rubrică necompletată.

Termenii și condițiile:

Aici trebuie să bifezi căsuța pentru a accepta termenii și condițiile Superbet cont online, care cuprind regulile de joc, modul în care îți protejează și procesează datele personale, politica împotriva spălării banilor și alte aspecte legale. Te rugăm să citești cu atenție aceste documente, înainte de a bifa căsuța.

Regulile jocului și modul în care îți protejăm și procesăm datele:

Aici trebuie să bifezi căsuța pentru a accepta regulile jocului și modul în care Superbet îți protejează și procesează datele personale, care fac parte din termenii și condițiile Superbet.

Aceste documente conțin informații despre tipurile de jocuri și pariuri pe care le poți plasa la Superbet, despre drepturile și obligațiile tale ca jucător, despre măsurile de securitate și confidențialitate pe care le aplică Superbet pentru a-ți proteja datele personale și despre modul în care poți exercita drepturile tale legate de datele personale.

Notificări despre bonusuri, oferte și alte promoții:

Aici poți bifa căsuța pentru a primi notificări despre cont Superbet bonus, oferte și alte promoții personalizate de la operatorul de jocuri de noroc, pe e-mail sau SMS.

Aceste notificări îți pot aduce oportunități de a câștiga mai mult și de a te distra mai mult la Superbet. Poți oricând să îți schimbi preferințele legate de aceste notificări, din contul tău de Super-Jucător.

Acestea sunt rubricile pe care trebuie să le completezi în formularul de înregistrare de la Superbet. Dacă ai completat corect și complet toate rubricile, poți apăsa pe butonul “Înregistrare” pentru a finaliza procesul.

Apoi, trebuie să îți activezi contul prin accesarea link-ului primit pe e-mail și să îți validezi numărul de telefon prin introducerea codului primit pe SMS. După aceste pași, vei putea să te bucuri de toate avantajele de a crea cont Suerbet gratis.

Ce documente trebuie să încarc pentru a-mi verifica contul?

Pentru a-ți verifica contul la Superbet, trebuie să încarci o poză color cu actul tău de identitate valabil (buletin, permis de conducere sau pașaport), pe care o poți scana sau fotografia. Poza trebuie să aibă maxim 20MB, iar actul de identitate să fie vizibil în totalitate și informațiile să fie clare. Poți încărca până la maxim 5 documente.

Procesul de verificare a identității se numește KYC (Know your customer) și reprezintă un pas obligatoriu de parcurs la fiecare operator licențiat ONJN. Ai la dispoziție 30 de zile de la data la care ți-ai alimentat pentru prima oară contul de jucător să închei această procedură. În caz contrar, contul tău va fi închis.

Cât durează procesul de verificare a identității după creare cont Superbet?

Procesul de verificare a identității la Superbet, cunoscut și ca proces KYC, durează de obicei cel mult 24 de ore. În cazuri excepționale, termenul poate fi extins până la 36 sau 72 de ore, dacă sunt necesare documente suplimentare. Pentru a evita întârzierile, te rugăm să trimiți o poză clară și color cu actul tău de identitate valabil, pe care să îl poți scana sau fotografia. 

Poza trebuie să aibă maxim 20MB, iar actul de identitate să fie vizibil în totalitate și informațiile să fie clare. Poți trimite documentele prin e-mail sau prin secțiunea ÎNCĂRCARE DOCUMENTE din contul tău personal.

Dacă ai întâmpinat probleme cu verificarea identității, poți contacta echipa de suport clienți a Superbet, care îți stă la dispoziție non-stop. Sper că ți-am fost de ajutor. 

Superbet intră în cont - procesul de login

Pentru a intra în contul tău Superbet, trebuie să urmezi următorii pași:

 • Intră pe site-ul Superbet sau deschide aplicația mobilă pentru Android sau iOS.
 • Apasă pe butonul “Intră în cont” din colțul dreapta-sus al ecranului.
 • Introdu numele tău de utilizator și parola aleasă în căsuța care îți va apărea, iar apoi apasă pe “Intră în cont”.
 • Gata! Acum ai acces la toate jocurile și pariurile oferite de Superbet.

Dacă ai uitat parola sau numele de utilizator, poți apăsa pe “Ai uitat parola?” și să urmezi instrucțiunile pentru a le recupera.

Lasă un răspuns