• Post author:
 • Post category:Superbet
 • Post comments:0 Comments
 • Post last modified:decembrie 11, 2023
 • Reading time:5 mins read
Superbet Club

Superbet Club

Superbet club este un program de loialitate pentru clienții casei de pariuri Superbet. Prin acest program, poți beneficia de cashback, extrageri cu premii, bonusuri personalizate și alte oferte speciale.

Profită de bonus fără depunere Superbet

Profită de bonusul la depunere Superbet

Cum intru in club Superbet?

Pentru a intra în clubul Superbet, trebuie să îți faci un cont online pe Superbet, să ceri un card Superbet club gratuit de la orice agenție Superbet și să îl activezi pe site-ul club.superbet.ro.

Ce este un card Superbet club?

Un card Superbet club este un card gratuit pe care îl poți obține de la orice agenție Superbet, dacă îți faci un cont online pe Superbet. Cu acest card Superbet, poți participa la programul de loialitate club.Superbet, care îți oferă cashback, extrageri cu premii, bonusuri personalizate și alte oferte speciale.card superbet club

Pentru a activa cardul, trebuie să intri pe site-ul club.superbet.ro și să scanezi codul de bare de pe card. Superbet club card îți permite să plătești câștigurile mai mari de 50 de lei pentru biletele pre-meci fără a mai fi nevoie să prezinți buletinul de fiecare dată. Cardul Superbet club nu are valoare financiară și nu poate fi alimentat sau retras

În ce constă cashback de la club Superbet.ro?

Cashback la Superclub Superbet este un beneficiu de care te poți bucura dacă ești membru al programului de loialitate. Cashback înseamnă că primești înapoi o parte din miza pe care ai pariat-o pe biletele tale. Procentul de cashback depinde de modul în care ai plasat biletul: dacă l-ai jucat la terminal, primești 5% cashback, iar dacă l-ai jucat la casierie, primești 1% cashback.

Pentru a beneficia de cashback, trebuie să scanezi pe club.superbet.ro biletele pe care le-ai jucat în agențiile Superbet. Cashback-ul se adaugă automat în contul tău de pe club.superbet.ro și îl poți folosi pentru a juca online sau pentru a-l retrage în agenții.

Cashback-ul este nelimitat, adică nu există un plafon maxim de sumă pe care o poți primi înapoi. Cu cât joci mai mult, cu atât primești mai mult cashback. Cashback-ul este un mod de a-ți crește șansele de câștig și de a te răsplăti pentru fidelitatea ta față de Superbet.

Citește și despre Superbet Superspin.

Care sunt celelalte beneficii ale programului de loialitate Superclub Superbet?

Pe lângă cashback, programul de loialitate Superbet îți oferă și alte beneficii, cum ar fi:

 • Extrageri cu premii: Fiecare leu jucat pe biletele scanate pe club.superbet.ro înseamnă și o intrare la extragerea cu premii Super. Poți câștiga o supermașină, bani, electronice și alte surprize.
 • Bonusuri personalizate: De ziua ta, ai bonus din partea Superbet, dacă ești membru Superbet club.ro. Te surprindem plăcut și cu alte ocazii importante pentru tine, sau pentru noi, ocazii de care vrem să ne bucurăm împreună.
 • Plată rapidă a câștigurilor: Bonus Card Superbet club îți permite să plătești câștigurile mai mari de 50 de lei pentru biletele pre-meci fără a mai fi nevoie să prezinți buletinul de fiecare dată.

Cum pot să îmi scanez biletele pe site-ul club.superbet.ro?

Pentru a-ți scana biletele pe site-ul club.superbet.ro, trebuie să urmezi următorii pași:

 • Intră cu contul tău online pe Superbet.
 • Accesează secțiunea „Superbet Club” din meniul principal.
 • Efectuează o scanare card Superbet Club ro folosind camera telefonului sau introducând manual seria de pe card.
 • Scanează codul de bare de pe biletul pe care l-ai jucat în agenție, folosind camera telefonului sau introducând manual seria de pe bilet.
 • Așteaptă confirmarea scanării și verifică dacă biletul a fost adăugat în contul tău de pe club.superbet.ro.
Modern Monogram Wedding Badge Logo (1)

Licenta ONJN nr 1046/19.06.2017
Copyright © 2023 RotiriGratuiteFaraDepunere.ro

Lasă un răspuns